Pakke inn 96 gaver= 8 timer

Arrester meg gjerne, kalender-politi… Jeg var usikker på om jeg i det hele tatt skulle bruke ordet kalender-politi. Jeg hadde ikke hørt uttrykket før, inntil en mor delte bildet av en firkløver sjokolade som var delt inn i 24 biter. Sjokoladekalender, tekalender, lakriskalender eller det som tydeligvis er i tiden nå; en opplevelseskalender. Jeg er lei alle “politiene”; miljø-politi, julepynt-politi og nå julekalender- politi. Jeg lager pakkekalender til alle fire barna, uten dårlig samvittighet.

I år var jeg litt i seneste laget med å pakke inn alle gavene til pakkekalenderen. Sent i går kveld satt min mann og jeg og pakket for harde livet. Jeg skal ikke kommentere hvordan stemningen var.. Men etter fire timer uten pause hadde vi begge pakket inn 96 gaver. Jeg skal være ærlig å si at kl. 01.00 var jeg litt små-hissig på meg selv fordi jeg hadde utsatt å pakke inn gavene.

Min datter fikk sin første pakkekalender da hun var 4 måneder.. Det var mer fordi jeg som nybakt mor synes det var stas å lage en slik pakkekalender .. 24 små gaver er nå blitt til 95 gaver.. fire små barn som får hver sin pakkekalender. Det tar ca. åtte timer å pakke inn 96 smågaver. Noen ting trenger de f.eks. refleks, vanter, hårting osv. I helgene blir det litt sjokolade eller en liten leke, slik at jeg kan sove noen minutter lengre på morgenkvisten. Barna trenger ikke pakkekalender, men jeg lager det fordi jeg synes det er koselig.

Selv fikk jeg sjokoladekalender da jeg var liten. For meg var dette toppen av lykke.. Sjokoladekalender, opplevelseskalender eller pakkekalender.. Det er det samme for barna ! Jeg bryr meg lite om pakkekalender hysteri og kalender-politi. Det synes jeg alle mødre også skal !

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg